Skip to main content

A-spect beschermt uw organisatie tegen plaagdieren.

A-spect plaagdierbeheersing beschermt uw bedrijven maximaal tegen ongedierte!

Overlast van plaagdieren, zoals muizen, ratten of kakkerlakken kan vervelende gevolgen hebben. Zoals schade aan producten en verpakkingen of risico’s voor voedselveiligheid. Wilt u dit voorkomen?

A-spect plaagdierbeheersing beschermt uw bedrijf maximaal tegen ongedierte!

Wij zorgen voor een volledige plaagdierbeheersing voor alle bedrijven. Daardoor houden wij plaagdieren voor u onder controle.

A-spect beschermt tegen ongedierte!

A-spect beschermt uw bedrijf. Onze vakbekwame bestrijdingstechnici adviseren u op het gebied van preventie.  Zo blijft uw organisatie vrij van ongedierte. Wij zoeken voor u naar de juiste effectieve, duurzame oplossing voor elke risico. Daarnaast pakken wij ongedierte activiteit direct aan! Daardoor bent u op elk moment verzekerd dat plaagdierbeheersing onder controle is en blijft.

Wij werken voor jullie aan optimale plaagdiervrije omstandigheden. Eerst nemen we u deze zorg uit handen. Vervolgens werken we samen aan een gezonde, plaagdiervrije werkplek waar de focus op service en kwaliteit ligt.

Het Kwaliteits A-spect voor uw bedrijf!

Kwaliteit van plaagdierbeheersing staat bij u voorop. Dit is de garantie voor productveiligheid en een gezonde, veilige werkomgeving voor uw medewerkers. Zo bewaken wij deze kwaliteit voor u!

Wij beheersen alle ongedierte op een zeer hoog niveau. Wij bewaken vakkundig voor u alle kwaliteits standaarden zoals BRC Food, Tesco, FSSC22000 en wet- en regelgeving op gebied van voedselveiligheid. Zowel in de food en de non food sector. Zo bieden wij zekerheid dat kwaliteit op het allerhoogste niveau is.

A-spect is gecertificeerd volgens VCA*, Keurmerk plaagdiermanagement, IPM- Integrated Pest Management en CEPA certified. Daarnaast is A-spect lid van NVPB Nederlandse vereniging Plaagdiermanagement bedrijven.

         

Het Samenwerkings A-spect tegen ongedierte!

U vindt persoonlijk contact heel belangrijk voor een goede samenwerking? Dan past A-spect plaagdierbeheersing perfect bij uw organisatie. Wij werken met vaste medewerkers per locatie daardoor heeft u een vast aanspreekpunt. Daarnaast is hij als het ware kind aan huis. En zo kent hij uw organisatie en uw wensen voor de beste samenwerking en beheersing van ongedierte. Tevens geeft hij advies op het gebied van preventie, wering en bestrijding van ongedierte.

Wilt u een bedrijfsinspectie?

Wij inspecteren uw bedrijfslocatie naar risico’s voor ongedierte. Dit doen wij aan de hand van IPM (Integrated Pest Management). Wij richten ons op vier aspecten:

  • Ongediertebestrijding
  • Hygiëne
  • Bedrijfsmatige aspecten
  • Bouwkundige aspecten

Ontdek hoe wij uw bedrijf ongediertevrij houden.

Concluderend, onze klanten waarderen onze vakkundige aanpak. Ook waarderen zij onze aanpak en dienstverlening. Ons doel is uw doel. Samen met u brengen wij ongediertebestrijding en ongediertepreventie op een hoog niveau.

Wilt u ook dat A-spect uw organisatie beschermt tegen ongedierte? Neem direct contact op tel 0525-842364 of info@a-spect.nl, of vul het contactformulier in op onze website.

Samen werken we aan een ongedierte vrije toekomst!