Skip to main content

A-spect is gecertificeerd voor IPM knaagdierbeheersing

A-spect is gecertificeerd IPM rattenbestrijding en muizenbestrijding

Wij zijn klaar voor de nieuwe wetgeving van 2023

A-spect is gecertificeerd IPM rattenbestrijding en muizenbestrijding sinds 4 juli 2022.
Vanaf 2023 is bestrijding van knaagdieren middels IPM methode verplicht. A-spect werkt al jaren volgens deze methode voor bedrijven en particulieren. Vanaf heden zal A-spect deze manier van werken voortzetten. Maar ook verder optimaliseren aan de hand van de nieuwe wetgeving op dit gebied.

A-spect is gecertificeerd IPM rattenbestrijding en muizenbestrijding

Sinds 2017 gebruiken we deze methode al om ongedierte te bestrijden. Per 2023 geldt deze methode voor alle bestrijdingen van knaagdieren. IPM gaat namelijk om het onaantrekkelijk maken van de omgeving. Dit doen we door het wegnemen van elementen die ongedierte aantrekken.

Mag A-spect nog gif gebruiken?

JA ZEKER!

Chemische bestrijdingsmiddelen worden uitsluitend toegepast als het echt niet anders kan en daarvoor gelden vanaf 2023 nieuwe regels.
Als professionele plaagdierbestrijders zijn wij gecertificeerd om chemische middelen toe te passen, dus met de regels die hier vanaf 2023 voor gelden.
A-spect en onze bestrijdingstechnici zijn ook gecertificeerd en voorbereid op de nieuwe wetgeving en de bijbehorende administratieve verplichtingen.

Heeft u last van muizen of ratten?

A-spect bestrijdt knaagdieren voor u. Wij lossen het probleem op!

Neem bij muizenoverlast direct contact op met A-spect plaagdierbeheersing: 0525-842364 of mail info@a-spect.nl of vul het contactformulier in.

Kleine gebreken lossen wij direct op.

Kleine gebreken worden direct opgelost door onze bestrijdingstechnici. Dat betekent dat wij direct preventie bieden tegen ratten en muizen. Ook voorkomt A-spect een nieuwe muizenplaag of rattenplaag.

Ons team van ervaren bestrijders lost uw muizenprobleem en rattenprobleem op. Onze service is snel en effectief. Zo beschermen wij uw organisatie of woning voor de toekomst.

“Samen werken we aan een plaagdiervrije toekomst.”

Muizenbestrijding of rattenbestrijding door A-spect!

Heeft u overlast van muizen of ratten? Neem direct contact op met A-spect plaagdierbeheersing: 0525-842364 of mail info@a-spect.nl of vul

het contactformulier in.

  1. U neemt contact met ons op.
  2. A-spect voert inspectie uit en adviseert op preventie.
  3. Tijdens de inspectie bestrijdt A-spect de muizen.
  4. A-spect levert opvolging en controle van de bestrijding totdat het probleem is opgelost.

Tot slot onze kwaliteiten op een rijtje:

A-spect is Keurmerk plaagdiermanagement gecertificeerd. Daarnaast zijn wij IPM gecertificeerd en Europees erkend volgens CEPA. Als laatste is A-spect ook VCA gecertificeerd.

A-spect is gecertificeerd IPM rattenbestrijding en muizenbestrijding