Skip to main content

A-spect Plaagdierbeheersing vindt u op vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer

A-spect Plaagdierbeheersing vindt u op vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer

Eindelijk na twee jaar mogen we weer deelnemen aan de vakbeurs FACILITAIR & gebouwbeheer. A-spect Plaagdierbeheersing vindt u op vakbeurs Facilitair & Dienstverlening.

Daarom nodigen wij u graag uit om onze stand te bezoeken.

Waar: Jaarbeurs Utrecht

Stand nummer: 10.2.11

Wanneer: 8, 9 en 10 Juni

Toegang is gratis na registratie.

Meldt je aan hier. 

Direct contact?

Voor meer advies of voor een bezoek van een specialist neem contact met ons op. Want A-spect plaagdierbeheersing staat voor u klaar. Bel daarom direct 0525-842364. Of mail ook info@a-spect.nl of vul het contactformulier in.

 

A-spect plaagdierbeheersing is de specialist op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Voor zowel food als non-food bedrijven zijn wij de perfecte partner. Samen brengen we kwaliteit op een nog hoger niveau binnen jullie organisatie. A-spect Plaagdierbeheersing vindt u op vakbeurs Facilitair & Dienstverlening, hier laten wij graag zien hoe wij voor u plaagdierbeheersing op een hoger niveau kunnen brengen.

 

Samenwerken, ontzorgen en direct actie

Onze missie is om onze klanten te ontzorgen. A-spect draagt zorg voor controle en inspectie van de bedrijfslocatie. Samen met de kwaliteitsafdeling werken we aan nog betere plaagdiervrije omstandigheden. Daarbij zijn onze medewerkers adviseurs en sparringpartners in kwaliteit. Daarom werken wij volgens een proactieve houding en aanpak. Daarmee signaleren wij in een vroeg stadium de eerste signalen van aanwezige plaagdieren. Bovendien nemen wij direct actie om besmetting in de kiem te smoren.

Samen werken we met onze klanten aan optimale plaagdiervrije omstandigheden. Wij nemen jullie deze zorg uit handen. Op deze manier zorgen we samen voor een gezonde, plaagdiervrije werkplek waar de focus op service en kwaliteit ligt.

 

Kleine gebreken pakken wij direct aan!

Kleine gebreken worden direct opgelost door onze bestrijdingstechnici binnen onze dienstverlening. Daardoor bieden we direct bescherming tegen ongedierte. Grote gebreken worden in overleg aangepakt en daarvoor stellen we een plan van aanpak op.

“Preventie is het uitgangspunt voor de toekomst.”

 

Kwaliteitscertificeringen

A-spect plaagdierbeheersing is lid van twee brancheorganisaties, het NVPB en lid van Platform Plaagdierbeheersing Nederland (PLA..N),

Daarnaast zijn we gecertificeerd volgens het Keurmerk Plaagdiermanagement, het kwaliteitssysteem voor plaagdiermanagement. Verder zijn wij uiteraard KPMB IPM-gecertificeerd, Integrated Pest Management. Wij zijn VCA-gecertificeerd. Tevens zijn wij CEPA certified, dit is de Europese koepelorganisatie van plaagdiermanagement brancheverenigingen.

 

Samen gaan wij voor een duurzame, langdurige relatie met een persoonlijke aanpak. Hierin komen we tegemoet aan al jouw wensen om ontzorgd te worden op het gebied van plaagdierbeheersing. Bovendien bewaken we samen een plaagdiervrije werkplek en voedselveilige omstandigheden.

“Enthousiast en vol passie brengen we samen kwaliteit van plaagdierbeheersing op een hoger niveau.”

 

Tot slot, Onze klanten spreken voor ons:

Deze werkwijze van ontzorgen voeren wij uit voor Stefan Coeymans, Quality Officer bij Beko Groothandel (BRC-gecertificeerd). Hij beoordeelt onze samenwerking en dienstverlening met een 10:

“Je wordt als bedrijf ontzorgd. Een duidelijke heldere manier van werken en klantvriendelijk.”

 

Deze proactieve aanpak spreekt Wilfred Blok, Adviseur voedsel- en productveiligheid bij Van Reenen Transport, enorm aan. Hij beoordeelt onze kwaliteit van dienstverlening met een 9!

“Betrokken medewerkers die hun vak verstaan. Zij zoeken altijd naar de eenvoudigste oplossing om ongedierte te bestrijden, zonder kwaliteit uit het oog te verliezen.”

 

Onze samenwerking wordt door Monique de Jong, voormalig QA en QC bij Bouter Group beoordeelt onze aanpak met een 10:

“Wij werken fijn samen met A-spect. A-spect reageert snel en geeft advies dat oplossingsgericht is.”

Direct contact?

Voor meer advies of voor een bezoek van een specialist neem contact met ons op. Want A-spect plaagdierbeheersing staat voor u klaar. Bel daarom direct 0525-842364. Of mail ook info@a-spect.nl of vul het contactformulier in.