Skip to main content

Bedwantsen bestrijden? Bel A-spect plaagdierbeheersing 0525-842364.

Bedwantsen bestrijden

Bedwantsen bestrijden? Bel A-spect plaagdierbeheersing 0525-842364.

Wordt u ’s nachts gebeten door insecten? Rode bultjes en bloedvlekken verraden de aanwezigheid bedwantsen. Bedwantsen staan ook bekend onder de engelse naam bed bugs. Bed bugs of bedwantsen neemt u mee als ongemerkte gasten uit slaapplekken zoals hotels of andere verblijven. De bedwants vestigt zich in uw slaapkamer en produceert nieuwe eitjes. Zo kan een bedwants een ware plaag veroorzaken.

Wat kun u zelf doen!

Heeft u bedwantsen of bed bugs in huis of in uw bedrijf? Allereerst, om zeker te weten of u bedwantsen heeft kunt u een bedwantsen monitorval gebruiken en kunt u bed bugs vangen. De val is aan de binnenzijde voorzien van een lijmlaag. Vouw de bedwantsenval eenvoudig en plaats daarna de val in de ruimte waarvan wordt vermoed dat er bedwantsen zijn. Plaats de val dicht bij plinten, het hoofdeind van het bed of onder de matras.

Daarna, treft u een bedwants aan? Verplaats dan zo min mogelijk van en naar de ruimte waarin de bedwants zich bevindt. Het is belangrijk dat u, alles wat gewassen kan worden, wast op minimaal 60 graden. U doodt alle aanwezige bedwantsen en eitjes. Let er wel op dat u alles eerst inpakt in plastic voordat u het naar de wasmachine brengt. Zo verspreidt u het probleem niet verder onderweg.

Bedwantsen bestrijden!

Samenvattend, bedwantsen kunt u zelf moeilijk bestrijden. Daarom is een bedwantsenbestrijding noodzakelijk om van dit probleem af te komen. Onze professionele ongediertebestrijders staan voor u klaar. Met professionele middelen en materialen bestrijden wij bedwantsen voor u.

Wij staan voor u klaar!

De bestrijdingstechnici van A-spect Plaagdierbeheersing staan voor u klaar. Bedwantsen bestrijden wij voor u snel en uiterst effectief.  Mail info@a-spect.nl of bel 0525-842364. Of vul het contactformulier in.