Skip to main content

“Duitse man wil wespennest verwijderen, maar zet eigen huis in brand.

Wesp - Ongediertebestrijding A-spect

“Duitse man wil wespennest verwijderen, maar zet eigen huis in brand.

Een man in het Duitse Pulheim wilde afgelopen donderdag een wespennest verwijderen door het in brand  tezetten dat aan zijn woning zat, maar zag even later zijn huis afbranden. De man bestreed het wespennest met een spuitbus deodorant en een aansteker, maar dat ging flink mis. (Bron 1 augustus 2020, RTL Nieuws)”

Dit lazen wij afgelopen weekend in het nieuws over een wespenplaag. Wilt u op een vakkundige, professionele manier een wespennest bestrijden of hoornaarnest bestrijden? Dan staat A-spect plaagdierbeheersing voor u klaar.

Door het warme weer van komende tijd worden wespen heel actief. Een wespennest groeit dan uit tot een wespenplaag. Zoals u leest is een wespennest verwijderen niet altijd zonder risico. Voor u zelf niet omdat wespen u kunnen steken en voor uw omgeving niet als het niet op de juiste manier wordt uitgevoerd.

Wespennest verwijderen

Heeft u een wespennest in uw woning? Wij kunnen dit voor u bestrijden. Mail info@a-spect.nl of bel 0525-842364. Met professionele middelen en zonder risico voor u nemen wij u deze zorg uit handen. U ontvangt bij ons garantie op het resultaat.

Wespenvanger

Wespen komen af op zoet voedsel en drank. Hierdoor heeft u overlast van wespen op uw terras of in huis. Om wespen te vangen zijn er verschillende producten. De Knock Off Wespenvanger met speciale lokstof vindt u in onze webshop.

Wespen bestrijden zonder gif

Wij streven naar een minimaal gebruik van gifstoffen. Wij beschikken daarom over de mogelijkheden om ongediertebestrijding zonder gif uit te voeren.  Ook voor wespen beschikken wij over de mogelijkheden om gifvrij een wespennest te bestrijden.

Grond wespen

Ook grondwespen kunnen een wespenplaag geven. Deze soort bouwt een wespennest in de grond. Deze soort is nogal eens agressief. A-spect plaagdierbeheersing neemt professionele maatregelen om risico’s te beperken voor de omgeving. Zo bent u verzekerd van een effectieve aanpak.

Wij staan voor u klaar!

De bestrijdingstechnici van A-spect Plaagdierbeheersing staan voor u klaar om een wespenplaag te voorkomen. Mail info@a-spect.nl of bel 0525-842364.