Skip to main content

Informatie n.a.v Corona

A-spect

Geachte Relatie, en/of Geachte heer,mevrouw.

Het dagelijks leven staat op zijn kop. Evenementen zijn afgelast, de horeca is dicht en kinderen gaan niet meer naar school. Er wordt geadviseerd om zoveel mogelijk binnen te blijven.

Als de plaagdierbeheersing door deze coronabesmetting tijdelijk zou worden stopgezet, ontstaat er een situatie waarin plaagdieren ongestoord de gang kunnen gaan. En dan met name in situaties als gevolg van sluiting,  of waarbij weinig tot geen mensen aanwezig zijn. Hierdoor is de kans op snelle ontwikkeling zeer groot.

Wij van A-spect plaagdierbeheersing geloven erin dat we allemaal ons steentje moeten bijdragen om onze samenleving te helpen. Voor ons betekent dat de veiligheid en gezondheid voor jullie onderneming, en die van onze collega’s te kunnen waarborgen.

Samen met onze collega’s doen wij er alles aan om in deze tijd extra gemak en service te bieden. Zo blijven wij van A-spect plaagdierbeheersing voor u van dienst en ontzorgen wij u op het gebied van plaagdierbeheersing.

Heeft u naar aanleiding van bovenstaande informatie hier nog vragen over, neem dan contact met ons op! Bel ons op; 0525-842364 of  e-mail naar; info@a-spect.nl en vraag naar wat wij van A-spect plaagdierbeheersing voor u kunnen betekenen.

Met Vriendelijke groet,

A-spect plaagdierbeheersing
Zuiderzeestraatweg 335
8096 BM Oldebroek
www.a-spect.nl

Informatie over het belang van de continuering van plaagdierbeheersing aanpak coronavirus kunt u vinden op de website van de NVPB www.nvpb.org Nederlandse Vereniging van plaagdiermanagement bedrijven.