Skip to main content

Insecten bestrijden bij u in de buurt.

A-spect biedt tegen alle voorkomende insecten een effectieve oplossing. Wij bestrijden insecten voor u, effectief en snel. Daarom neemt u voor ongediertebestrijding contact met ons op 0525-842364 of mail naar info@a-spect.nl of vul het contactformulier in.

De temperaturen nemen toe, Daardoor groeien ook de insectenpopulaties. Insecten als bijvoorbeeld mieren, wespen, motten, vliegen en bedwantsen kunnen overlast veroorzaken. Daarnaast kunnen ze uitgroeien tot een ware plaag.

De meest voorkomende insecten zijn;

  • Mieren
  • Wespen
  • Vliegen
  • Bedwantsen

Mieren

Mieren komen uw bedrijfspand of woning voornamelijk binnen door naden en kieren. In Nederland zijn mieren niet schadelijk voor de gezondheid. Wel kunnen sommige mieren steken of bijten. Daarnaast kunnen ze voedsel verontreinigen en materiaal aantasten in uw woning of bedrijf. Doordat mieren op zoek zijn naar voedsel en verplaatsen zich behoorlijk ver van het nest.

Mierennest en mierenplaag herkennen

Mieren verplaatsen zich behoorlijk ver van hun nest, op zoek naar voedsel. Ze lopen achter elkaar een route op weg naar voedsel. Hierdoor veroorzaken ze overlast in woningen en bij bedrijven. Kleine hoopjes  zand met een gaatje erin verraden waar het mierennest zit. Bijvoorbeeld mierenhoopjes rondom uw woning geven een grote kans dat de mieren binnen op zoek gaan naar zoetigheid in uw woning.

 

Mieren voorkomen

Waarom mieren binnenkomen? De belangrijkste reden is vaak dat de mieren in uw huis constant eten vinden. Door de voedselbron weg te nemen zorgt u ervoor dat de mieren niets meer te zoeken hebben in uw woning. Dit doet u door regelmatig schoon te maken. Daarnaast bewaart u voedsel in afgesloten plastic verpakkingen. Om inloop van mieren tegen te gaan maakt u de kleinste gaatjes en kieren dicht. Zo voorkomt u opnieuw overlast van mieren.

Mieren bestrijden

Heef u last van mieren? A-spect plaagdierbeheersing bestrijdt mieren voor u. Wij bieden een effectieve snelle oplossing om de overlast weg te nemen. Wij voeren voor u een mierenbestrijding uit. Daarnaast maken wij naden en kieren dicht om herhaling te voorkomen. Neem daarom hier  contact met ons op.

Zelf mieren bestrijden? Kijk hier in onze webshop!

Wespen

Heeft u een wespennest in uw woning, op zolder, in uw dakgoot of spouwmuur. De experts van A-spect plaagdierbeheersing bestrijden het wespennest. Zo nemen we overlast van wespen weg en voorkomen we wespensteken.

In het voorjaar bouwt de wespenkoningin een wespennest. De werksters bouwen het nest verder.

Wespennest bestrijden

Het wespennest bestrijden is de beste manier om de overlast weg te nemen. Deze wespenbestrijding is effectief en snel. Heef u last van wespen? A-spect plaagdierbeheersing bestrijdt wespen en wespennesten voor u. Wij bieden een effectieve snelle oplossing om de overlast weg te nemen.  Neem hier direct contact met ons op!

 

 

 

Vliegen

Een vliegenplaag in huis of kantoor ontstaat snel. Vliegen veroorzaken overlast. Daarnaast kunnen ze uw woning of bedrijfspand vervuilen. Ook uw producten kunnen vervuild raken door vliegen en vliegenuitwerpselen.

Vliegen verspreiden tal van ziekten, zoals salmonella en andere ziekteverwekkers. Daarom is het belangrijk vliegenoverlast te voorkomen en te bestrijden.

Een vliegenplaag in uw bedrijf of in huis kunnen lastig zijn, vooral als het er veel zijn. Bovendien vormen bepaalde soorten vliegen een risico voor de gezondheid voor uzelf, maar ook voor uw medewerkers, klanten, uw gezin, uw huisdieren of in het geval van een agrarisch bedrijf uw vee.

Vliegenbestrijding voor bedrijven.

Vliegenbestrijding is een belangrijk voor ieder bedrijf. In de voedingsmiddelenindustrie en voor cafés en restaurants en hotels is vliegenbestrijding zelfs van groot belang. Overlast van vliegen komt onhygiënisch over op zowel uw medewerkers als uw klanten. Wanneer u als ondernemer met voedsel werkt dient u effectieve vliegenbestrijding en vliegenpreventie toe te passen. A-spect levert effectieve ongediertebestrijding tegen vliegen. Daarnaast geven wij u advies om vliegen te voorkomen.

Zoekt u structurele, professionele ongediertebestrijding voor bedrijven?  A-spect biedt de oplossing voor wering en preventie van elk soort ongedierte. Klik hier voor meer informatie.

Vliegenplaag op zolder

Een vliegenplaag kan zich razendsnel ontwikkelen. In huis komt deze vaak op zolder voor, omdat dit een goede plek biedt om te overwinteren. De oorzaak is dat zolder en vliering voor vliegen makkelijk bereikbaar zijn. Het gevolg is dat in het voorjaar de vliegen ontwaken. Vervolgens komen ze in grote aantallen tevoorschijn.

Vlieg - Ongediertebestrijding A-spect

Heeft u last van vliegen of een vliegenplaag? A-spect staat voor u klaar en lost uw probleem op. Neem dan direct contact met ons op hier.

 

 

Bedwantsen.

Bedwantsen komen vaak voor in hotels in toeristische steden. Ze worden vaak meegenomen vanuit een hotel of vakantieadres. Wanneer bedwantsen eenmaal in je woning of slaapkamer zijn gaan ze niet vanzelf weg. Bedwantsen verschuilen zich in naden en kieren in en om het bed. Zodra u slaapt komen ze tevoorschijn om te bijten om een kleine beetje bloed binnen te krijgen. De bijtplekken kunnen jeuken en irriteren. Meer informatie over bedwantsen vindt u hier.

Herkennen van bedwantsen

Dit zijn bijvoorbeeld:

  • Beetplekken op armen of benen.
  • Kleine bloedvlekjes op het beddengoed.
  • Eitjes, kleine wittige eitjes treft u aan in de naden van het matras of bed.
  • Levende bedwantsen, deze zijn ongeveer 5 mm lang. Ook zijn bedwantsen plat, ovaal en lichtbruin van kleur. Wanneer ze meer gegeten hebben zijn ze ronder en donkerder van kleur.

Bedwantsen bestrijden

Schakel bij bedwantsen altijd A-spect als professionele ongediertebestrijder in. Wij bestrijden effectief en snel bedwantsen voor u. Neem direct contact met ons op hier  of bel 0525-842364.

 

Zilvervisjes en papiervisjes

Zilvervisjes of papiervisjes zijn een veelvoorkomend probleem in huizen en bij bedrijven. Papiervisjes kunnen schade aanbrengen aan bijvoorbeeld papier, schilderijen of archieven. Om papiervisjes te bestrijden dienen naden en kieren afgedicht te worden.

 

Papiervisjes bestrijden en zilvervisjes bestrijden

Daarom belt u A-spect plaagdierbeheersing. Voor u bestrijden wij vervolgens effectief papiervisjes en zilvervisjes. Bel A-spect 0525-842364 of mail info@a-spect.nl of vul het contactformulier in.

Motten

Larven van motten kunnen schade toebrengen aan voorraden of materialen. Bijvoorbeeld granen, chocola, fruit, noten, meel, kleding. Daardoor kunnen ze in uw bedrijf voorraden besmetten. In uw woning kunnen zij kleding of etenswaren besmetten.

Er zijn verschillende soorten motten. Daarom kennen onze bestrijders  de leefwijze van de verschillende soorten en voedingsbronnen. Daarmee voeren zij een effectieve bestrijding uit. Deze is gericht op de aangetroffen mottensoort.

Voor bedrijven werkt A-spect met feromoonvallen om motten in een vroeg stadium te ontdekken. Dat betekent dat u op elk moment verzekerd bent van een juist beeld van de aanwezigheid van motten in uw bedrijfspand of opslag. Heeft u een mottenprobleem? Neem dan contact met ons op hier  of bel 0525-842364.

Bent u op zoek naar informatie voor uw bedrijf of woning? Voor elk soort ongediertebestrijding staan wij voor u klaar. Bijvoorbeeld muizen, ratten, bedwantsen, kakkerlakken, motten, mieren of producten voor vogelwering.

De specialisten van A-spect plaagdierbeheersing staan voor u klaar met raad en daad. Zo helpen wij u dus af van elk soort ongedierte. Neem daarom contact met ons op 0525-842364. Of mail info@a-spect.nl of vul het contactformulier in.