Skip to main content

Klustervliegen bestrijden! Bel A-spect

Klustervliegen bestrijden? Wij bestrijden ze voor u!

Bel A-spect plaagdierbeheersing 0525-842364.

Klustervliegen bestrijden? Wij bestrijden ze voor u! U heeft heel veel vliegen in uw woning of bedrijfspand, vaak op de bovenste verdieping.  Vaak is het een terugkerend probleem. In de herfst verzamelen klustervliegen of herfstvliegen zich. Zij gaan op zoek naar een plaats om te overwinteren. Op deze manier trekken klustervliegen in spouwmuren en woningen en bedrijfspanden. Maar ook via de dakpannen of naden en kieren komen klustervliegen in uw woning of bedrijfspand. Omdat geen enkel pand volledig dicht is tegen vliegen heeft u vaker overlast.

In het voorjaar als de zon gaat schijnen en het warmer wordt, worden de vliegen wakker. Dan verspreiden de klustervliegen zich door het gebouw heen.

Wat kun u zelf doen tegen klustervliegen!

U plaatst horren voor de ramen. Daardoor voorkomt u dat klustervliegen binnenkomen.  U plaatst kleine roosters in ventilatieopeningen zoals bijenbekjes of vliegengaas. Daardoor voorkomt u binnen kruipen van vliegen in uw woning of bedrijfspand via kleine openingen.  Raamkozijnen sluiten niet altijd naadloos aan op de muur. Kit deze naden dicht, daardoor kruipen er geen vliegen in de spouwmuur.

Dit is niet altijd voldoende om alle overlast weg te nemen.

Klustervliegen bestrijden!

Houdt de overlast aan? Wij behandelen een verdieping tegen klustervliegen en nemen uw overlast direct weg. Eerst bestrijden wij klustervliegen voor u. Met een bestrijding doden wij de vliegen, hierdoor vallen ze neer. Vervolgens zuigt u de vliegen op en is de overlast weg.

Op uw bedrijfslocatie, deze behandeling voeren we aan het einde van de dag uit of ’s avonds. Daardoor hoeft uw locatie niet vroegtijdig te sluiten.

In uw woning, onze directe aanpak geeft u opnieuw rust in uw woning.

Wij staan voor u klaar!

De bestrijdingstechnici van A-spect Plaagdierbeheersing staan voor u klaar. Klustervliegen bestrijden wij voor u snel en uiterst effectief.  Mail info@a-spect.nl of bel 0525-842364. Of vul het contactformulier in.