Skip to main content

Ratten bestrijden en muizen bestrijden volgens IPM 2023!

Ratten bestrijden en muizen bestrijden volgens IPM 2023!

“Samen zetten we knaagdierbeheersing in nieuw perspectief!” 

 

 

Ratten bestrijden en muizen bestrijden volgens IPM 2023! Vanaf 1 januari 2023 verandert er veel op het terrein van knaagdierbeheersing. Bestrijding van ratten en bestrijding van muizen valt onder integrale aanpak. Dit betekent dat eerst alle niet-chemische en preventieve maatregelen worden uitgevoerd. Als laatste mag er pas gif worden ingezet tegen knaagdieren. op deze manier wordt onze branche duurzamer.

Neem bij overlast direct contact op met A-spect plaagdierbeheersing! Bel 0525-842364 of mail info@a-spect.nl of vul het contactformulier in.

 

A-spect werkt voor u volgens IPM!

 

A-spect plaagdierbeheersing werkt al jaren volgens deze werkwijze. Dit is en blijft onze werkwijze. 11 februari ontvingen wij training van Killgerm training voor professionele ongediertebestrijding.

Alle medewerkers ontvongen de nieuwe IPM certificering knaagdieren. Trots zijn we op onze collega’s. Zij gaan opnieuw werken volgens de nieuwste wetgeving.

Wat verandert er voor u?

Niets!

A-spect staat voor duurzame plaagdierbeheersing. Daarom werken wij al jaren volgens deze norm. Als eerste richten wij ons op preventie van muizen en ratten. Daarbij bestrijden wij voor u met behulp van vangmiddelen. Echter is gif altijd het laatste middel dat wordt ingezet in de bestrijding van knaagdieren.

Wij bestrijden muizen en bestrijden ratten effectief voor u. Zo lossen wij uw probleem snel op.

 

Plaagdierbeheersing voor bedrijven

A-spect verzorgt plaagdierbeheersing voor bedrijven. Knaagdieren bestrijden volgens IPM 2023!

Onze bestrijders werken preventief aan beheersing van ratten en muizen op uw bedrijfslocatie. Met behulp van preventie en structurele inspecties houden wij plaagdieren voor u onder controle. Daarbij nemen wij direct actie op signalen van plaagdieren. Zo neemt A-spect  u de zorg voor plaagdieren volledig uit handen.

Rat - Ongediertebestrijding A-spect    Muis - Ongediertebestrijding A-spect

Plaagdierbeheersing voor particulieren

Heeft u een muis in huis? Of heeft u een rat in huis of in de tuin?

Onze ongediertebestrijders lossen effectief uw rattenplaag of muizenplaag op. Daarnaast voorkomen wij dat knaagdieren opnieuw uw woning binnenkomen. Ook leveren wij snelle service en effectieve aanpak.

 

Rattenbestrijding en muizenbestrijding door A-spect!

Neem bij overlast direct contact op met A-spect plaagdierbeheersing. Bel: 0525-842364 of mail info@a-spect.nl of vul het contactformulier in.

Als eerste: U neemt contact met ons op.

Vervolgens: A-spect voert inspectie uit en adviseert op preventie.

Daarna: De bestrijdingstechnicus van A-spect bestrijdt het probleem.

Als laatste: A-spect levert opvolging en controle van de bestrijding totdat het probleem is opgelost.

 

A-spect is uw kennis in plaagdieren!

A-spect is uw erkende partner in bestrijden van plaagdieren. Daarom is A-spect IPM gecertificeerd. Daarnaast zijn wij Keurmerk plaagdiermanagement gecertificeerd in internationaal erkend volgens CEPA-certified. Veilig werken staat bij ons bovenaan. Daarom is A-spect VCA gecertificeerd.  Als laatste is A-spect aangesloten bij onze brancheorganisaties. Wij zijn lid van de NVPB en PL..an.

       PLAN