Skip to main content

Mieren bestrijden, A-spect staat voor u klaar.

Mieren bestrijden

Mieren bestrijden in uw bedrijf of mieren bestrijden in huis? A-spect plaagdierbeheersing voert het voor u uit! Neem bij mierenoverlast direct contact op met A-spect plaagdierbeheersing: 0525-842364 of mail info@a-spect.nl of vul het contactformulier in.

Onze vakbekwame bestrijdingstechnici van A-spect staan met raad en daad voor u klaar om u van uw mierenoverlast af te helpen.  Wij kennen de leefwijze van elke soort mier en stellen een effectief bestrijdingsplan op.

Wat zijn mieren?

Verschillende miersoorten komen in heel Nederland voor. Ze nesten vaak buitenshuis waar één of meerdere koningen in het nest verblijven. Daarnaast zijn er grote aantallen mieren: werksters. Deze mieren brengen het voedsel naar het nest.

Mierenkoloniën bestaan uit wel duizenden mieren. Mieren voeden zich vaak op andere insecten en zoetigheid. Als werksters een voedselbron ontdekken zetten zij een reukspoor uit dat andere mieren volgen.

Wat kunt u zelf doen aan mierenbestrijding en hoe mieren te voorkomen?

Zorg voor een goede schoonmaak! Om mieren te weren raden wij aan (zoete) levensmiddelen te bewaren in goed afsluitbare kunststof bakken of potten. Uw woning en keuken goed schoon houden voorkomt dat mieren hun weg vinden naar uw voedsel. Daarnaast kunt u naden en kieren bij ramen en deuren afkitten zodat mieren niet hierlangs kunnen binnenkomen.

Hoe vindt u het mierennest?

U hoeft alleen maar de mierenstraten te volgen. Mieren lopen in een lange sliert (een mierenstraat) van en naar het nest.

Zelf mieren bestrijden

U kunt kleine hoeveelheden mieren bestrijden met mierenlokdoosjes. Deze vindt u ook in onze webshop, mierenlokdoosjes.

Piron Pushbox Mieren Lokdoos

Helaas is dit vaak onvoldoende effectief. Houdt de mierenplaag  aan dan behandelt A-spect graag uw mierenplaag met professionele middelen.

Professioneel mieren bestrijden.

De bestrijdingstechnicus van A-spect gaat op zoek naar het nest en bestrijdt dit mierennest effectief met geschikt insecticide. Daarbij richt hij zich op de soort mier die wordt aangetroffen.

A-spect gebruikt uitsluitend insecticiden die toegelaten zijn door de Nederlandse wetgeving. Voor en tijdens de bestrijding houden wij uiteraard rekening met u, uw familie, uw huis en uw bedrijf. Samen plannen we een afspraak in om deze werkzaamheden optimaal uit te voeren.

Bel direct met A-spect plaagdierbeheersing 0525-842364 voor een vrijblijvende offerte.

Professionele mierenbestrijding voor uw bedrijf.

Mieren in uw bedrijf veroorzaken niet alleen overlast. Ook kunnen mieren schade toebrengen aan uw producten en aan uw imago. In restaurants, bedrijven die voedsel verwerken en bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie willen we daarom geen mieren.

A-spect verzorgt bestrijding tegen plaagdieren voor bedrijven en lost uw mierenplaag op. Daarna voorkomen wij dat mieren opnieuw uw bedrijfspand. Wij leveren snelle service en effectieve aanpak. Uiteraard op een discrete manier zodat uw klanten dit  niet opmerken. Mierenbestrijding is volledig veilig voor uw medewerkers en klanten. Daarnaast werken wij met een plaagdierbeheersplan om nieuwe besmettingen in de toekomst te voorkomen. Tevens zorgt het plaagdierbeheersplan voor vroegtijdige detectie van alle soorten plaagdieren. Op deze manier kunnen we overlast van plaagdieren in de kiem smoren.

Een mierennest kan uitgroeien tot een ware mierenplaag. A-spect helpt u graag bij de bestrijding van mieren.

Onze ervaren ongediertebestrijders staan voor u klaar! Bel direct met A-spect plaagdierbeheersing 0525-842364 of mail info@a-spect.nl of vul het contactformulier in.

Wanneer u belt met A-spect:

  1. Maakt de bestrijdingstechnicus een afspraak met u,
  2. Hij inspecteert uw locatie en u ontvangt een offerte voor uitvoering van de werkzaamheden,
  3. Na akkoord op de offerte gaat hij direct over tot bestrijding van de mierenplaag.

Op deze wijze werkt A-spect snel en effectief.