Skip to main content

Ongediertebestrijding is onmisbaar. A-spect plaagdierbeheersing staat voor u klaar!

Ongediertebestrijding is onmisbaar binnen uw organisatie. A-spect plaagdierbeheersing staat voor u klaar!

Sinds 14 december zitten we opnieuw in een Lock down. Echter ongedierte houdt zich niet aan de Lock down. Juist wanneer er minder mensen actief zijn op de werkvloer en de werkdruk toeneemt is er minder oog voor ongediertebestrijding. Daarom werkt A-spect Plaagdierbeheersing door. Wij blijven onze klanten ook de komende tijd voorzien van onze adviezen. Daarnaast blijven wij onze werkzaamheden voor u uit voeren. Hier vindt u meer informatie over onze zakelijke dienstverlening.
A-spect plaagdierbeheersing valt onder de cruciale beroepen. Wij zijn een onmisbare facilitaire ondersteuning. Zo dragen we bij aan voedselveiligheid binnen uw organisatie. Wij zorgen voor een plaagdiervrije omgeving.
Uiteraard houden wij ons  aan alle RIVM richtlijnen.

Advies

Ook voor advies en vragen zijn wij beschikbaar. Door de Covid-19 maatregelen werken mensen thuis. Daarom voeren wij ook digitale vergaderingen, adviesgesprekken en kennismakingsgesprekken over ongediertebestrijding.
Wilt u ook digitaal kennismaken met onze collega’s? Neem direct contact met ons op per telefoon of mail. Wij nodigen u graag uit voor een digitale vergadering.

Rat - Ongediertebestrijding A-spectMuis - Ongediertebestrijding A-spect

Muis in huis? Bel direct bel direct voor een afspraak 0525-842364

Bent u particulier en heeft u overlast van ongedierte? Dan helpen wij u ervan af. Juist met de feestdagen voor de deur is aanwezigheid van ongedierte vervelend. Daarom lossen wij het probleem voor u op. Of het nu muizen of ratten betreft? Door onze effectieve aanpak bent u snel van de overlast af. Wij voorkomen dat uw probleem uitgroeit tot een muizenplaag of rattenplaag.
Ook insecten kunnen veel overlast veroorzaken. Van papiervisjes tot vlooien tot vliegen. Wij lossen het voor u op en zorgen voor ongestoorde feestdagen.
Op locatie houden wij ons uiteraard aan alle RIVM richtlijnen.

Ook onze webwinkel staat tot uw beschikking. Wilt u zelf ongedierte aanpakken, bestel via onze webshop. Wij bezorgen aan huis!

Heeft u overlast? Dan neemt u  contact op met A-spect plaagdierbeheersing. Bel direct bel 0525-842364 of vul het contactformulier in.