Skip to main content

Ongediertebestrijding: Een nieuw logo, dezelfde vertrouwde effectieve aanpak.

Ongediertebestrijding: Een nieuw logo, dezelfde vertrouwde effectieve aanpak.

Per 1 juli voeren wij Plaagdierbeheersing uit onder ons nieuwe logo. Onze organisatie is in beweging. Onze werkzaamheden en expertise zijn de laatste jaren flink veranderd of uitgebreid.

Een voorbeeld hiervan zijn de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van digitale monitoring. Daarnaast biedt de veranderende wetgeving nieuwe kansen en mogelijkheden. Dit alles naast onze effectieve ongediertebestrijding op locatie.

De kracht van onze Plaagdierbeheersing

De kracht van onze service en kwaliteit van dienstverlening hebben wij laten vertalen naar ons nieuwe logo. Daarom geeft de vernieuwde  de beweging van ontwikkelingen aan. Daarnaast verbeeld dit onze vooruitstrevende visie op kwaliteit en service.

 

A-spect plaagdierbeheersing draagt uit waar wij voor staan. Daar draagt het nieuwe logo aan bij onder andere:

  • Wij ontzorgen; Wij nemen de zorg voor plaagdierbeheersing u uit handen.

  • De klant staat voorop! Vanuit onze verbondenheid met klanten werken wij enthousiast en pro-actief. Zo bieden wij toegevoegde waarde aan onze diensten en oplossingen

  • Betrouwbaarheid. Betrouwbaarheid komt voort uit onze betrokkenheid bij de klant. Daarom zijn wij verantwoordelijk voor onze perfecte kwaliteit en dienstverlening.

  • Perfecte communicatie. Wij hebben dus korte lijnen binnen onze organisatie

  • Samenwerken is onze kracht. Samen zorgen we voor een plaagdiervrije toekomst. UIteindelijk brengen wij samen de kwaliteit van plaagdierbeheersing op een hoger niveau.

  • Voortdurend werken wij aan verbetering van onze dienstverlening. Kansen en mogelijkheden staan centraal en wij zoeken continu naar slimmere en duurzame oplossingen.

 

Het nieuwe logo brengt een nieuwe huisstijl met zich mee. Deze huisstijl wordt gefaseerd uitgerold binnen de organisatie. Daarom zal voorlopig zal het oude logo op een aantal communicatiemiddelen nog te zien zijn. Als laatste zal in het voorjaar van 2022 de invoering volledig afgerond zijn.

A-spect plaagdierbeheersing: Een nieuw logo, dezelfde effectieve aanpak!

Enthousiast en vol passie staan wij voor u klaar. Zo gaan we samen een plaagdiervrije toekomst tegemoet.

Direct contact

Wilt u meer advies of  een bezoek van een specialist? Daarom belt u direct met A-spect Plaagdierbeheersing 0525-842364. Of mail ook info@a-spect.nl of vul het contactformulier in.