Skip to main content

Mollen bestrijden

Verzakking van het straatwerk? Hopen grond in uw gazon of weiland? Het is vrij zeker dat u last heeft van mollen. Mollen graven in korte tijd een heel gangennetwerk op uw terrein en veroorzaken op deze manier veel instabiliteit. Daarnaast kan de mol schade aan planten, bloemen en bekabeling brengen die hij tegenkomt tijdens het graven van gangen. Aarzel niet om contact op te nemen met A-spect plaagdierbeheersing. Bel direct 0525-842364 of vul het contactformulier in.

Herkenning

  • Hopen grond op uw terrein. Vaak op het gazon, in het weiland, maar ook te vinden langs straatwerk of zelfs in het straatwerk.
  • Verzakking van het straatwerk. Mollen graven hier gemakkelijk onderdoor, waardoor het straatwerk verzakt.
  • Meeste activiteit in de lente en in de herfst.

Bestrijding

Voor particulieren zijn een aantal mollenklemmen op de markt, zodat u zelf de mol kunt vangen. Het vangen van een mol lijkt echter makkelijker dan het is. Het opsporen van de gangen, de diepte van de gangen bepalen en de hoek waarin je de klem op spanning uitzet, zijn factoren die bepalen of je de mol vangt of niet. Voor een juiste en snelle bestrijding van het mollenprobleem is aan te raden om A-spect plaagdierbeheersing in te schakelen. Wij hebben bestrijdingstechnici met voldoende ervaring en kundigheid om dit probleem snel op te lossen.

Werkwijze

A-spect plaagdierbeheersing heeft een aantal methoden om een mollenbestrijding uit te voeren. Onze bestrijdingstechnicus zal bij u langskomen en ter plekke zal bepaald worden welke methode bij u het beste reultaat moet geven. Er zal u een passende offerte overhandigd worden en bij goedkeuring kunnen wij direct, of op afspraak, de bestrijding starten.

Bel 0525-842364 of vul het contactformulier in voor een afspraak of meer informatie over dit probleem.