Muizen bestrijden

Getrippel boven het plafond? Uitwerpselen in de kasten? Knaagschade aan materialen en producten? Dit zijn maar een aantal van de vele ongemakken die muizen brengen. Doordat de tanden van muizen constant door groeien, moeten ze blijven knagen om de tanden te slijten. Dit veroorzaakt veel knaagschade aan onder andere kabels, en kan zelfs brand veroorzaken. Ook zijn muizen dragers van ziektekiemen. Die verspreiden ze vooral via uitwerpselen en urine. De bestrijding van het muizenprobleem is dan ook aan te raden. Aarzel niet om contact op te nemen met A-spect plaagdierbeheersing. Bel direct 0525-842364 of vul het contactformulier in.

Muizenplaag herkennen

  • Muizen zijn nieuwsgierig, u zult ze dan ook geregeld zien.
  • Krassende en knagende geluiden boven het plafond en achter muren.
  • Knaagschade aan producten en materialen.
  • Uitwerpselen langs muren en in hoeken, vooral ook in en onder kasten en apparaten.
  • Een kenmerkende muizenlucht. Doordat muizen aldoor de ontlasting laten lopen vormt zich redelijk snel een muskus/ammoniak lucht in de ruimte waar ze zich veel bevinden.

Muizenplaag bestrijden

Is er sprake van een grote plaag, of is het een terugkerend probleem, dan is het verstandig een professioneel ongediertebestrijder in te schakelen. A-spect plaagdierbeheersing heeft de ervaring en de kundigheid om u van het probleem af te helpen. Tijdens de bestrijding zullen wij u van adviezen voorzien om uw pand of woning muizenvrij te houden, en welke preventiemaatregelen er getroffen kunnen worden. Desgewenst kan A-spect plaagdierbeheersing deze maatregelen uiteraard ook voor u uitvoeren.

Werkwijze

  • U neemt contact op met A-spect plaagdierbeheersing.
  • Een medewerker van A-spect komt bij u langs voor een inspectie, zodat wij de omvang van het probleem in kaart kunnen brengen en de best mogelijke bestrijding voor dit probleem kunnen uitwerken. Wij zullen u een passende offerte aanbieden.
  • Bij goedkeuring zullen wij een afspraak met u maken, wanneer wij de bestrijding in gang kunnen zetten.
  • Tijdens onze bestrijding zullen wij u preventie- en weringsadviezen geven om problemen in de toekomst te minimaliseren. A-spect plaagdierbeheersing heeft alle middelen en producten om de weringsmaatregelen voor u uit te kunnen voeren, zodat we dit direct voor u kunnen regelen.

Naast de meest voorkomende muis in Nederland, de huismuis, zijn er nog andere soorten muizen die u in en rond uw pand of woning aan kunt aantreffen.

Huismuis
Spitsmuis
Bosmuis
Veldmuis

Bel 0525-842364 of vul het contactformulier in voor een afspraak of meer informatie over dit probleem.