Skip to main content

Muizen bestrijden

Getrippel boven het plafond? Uitwerpselen in de kasten? Knaagschade aan materialen en producten? Dit zijn een aantal van de vele ongemakken die een muizenplaag veroorzaken. Doordat de tanden van muizen constant door groeien, moeten ze blijven knagen om de tanden te slijten. Dit veroorzaakt veel knaagschade aan onder andere kabels, en kan zelfs brand veroorzaken. Ook zijn muizen dragers van ziektekiemen. Die verspreiden ze vooral via uitwerpselen en urine. Wij raden u aan muizenbestrijding uit te laten voeren.  Aarzel niet om contact op te nemen met A-spect plaagdierbeheersing. Bel direct 0525-842364 of vul het contactformulier in.

Muizenplaag herkennen

De aanwezigheid van muizen herkent u op meerdere manieren.

  • Muizen zijn nieuwsgierig, u zult ze dan ook geregeld zien.
  • Muizen kunnen behoorlijk geluid maken. U moet denken aan krassende en knagende geluiden boven het plafond en achter muren.
  • Muizen knagen aan allerlei materialen. Verpakkingen, electricitetiskabels overal kunnen muizen aan knagen op zoek naar voedsel.
  • Muizen laten uitwerpselen achter waar ze lopen. U vindt deze langs muren en in hoeken en vooral ook in en onder kasten en apparaten.
  • Een kenmerkende muizenlucht. Doordat muizen aldoor de ontlasting laten lopen vormt zich redelijk snel een muskus/ammoniak lucht in de ruimte waar ze zich veel bevinden.

Het bestrijden van een muizenplaag

Is er sprake van een grote muizenplaag, of is het een terugkerend probleem, dan is het verstandig een professioneel ongediertebestrijder in te schakelen. A-spect plaagdierbeheersing heeft de ervaring en de kundigheid om u van het probleem af te helpen. Tijdens de muizenbestrijding zullen wij u van adviezen voorzien om uw pand of woning muizenvrij te houden, en welke preventiemaatregelen er getroffen kunnen worden. Desgewenst kan A-spect plaagdierbeheersing deze maatregelen uiteraard ook voor u uitvoeren. Onze ongediertebestrijders staan voor u klaar.

Kosten muizenbestrijding

De kosten voor het bestrijden van muizen is afhankelijk van de grootte van het probleem en waar de muizen zich bevinden. Een passende methode van muizenbestrijding volgens de principes van IPM (Integrated Pest Management) gaat uit van muizen bestrijden middels mechanische vangsystemen en het voorkomen dat muizen zich opnieuw vestigen. Wilt u direct een indicatie van de kosten?

Bel 0525-842364 of vul het contactformulier in voor een afspraak of meer informatie over dit probleem.

Huismuis
Spitsmuis
Bosmuis
Veldmuis