Zilvervisjes bestrijden

De laatste tijd wordt door mensen steeds vaker een voor hen, tot nu toe, onbekend soort ongedierte waargenomen. Mensen die in een ruimte het licht aandoen zien loodgrijze of bruingrijze beestjes van ongeveer 10 mm wegschieten. In veel gevallen blijkt men dan zilvervisjes in huis te hebben. Aarzel niet om contact op te nemen met A-spect plaagdierbeheersing. Bel direct 0525-842364 of vul het contactformulier in.

Zilvervisjes komen voornamelijk voor op vochtige plaatsen binnenshuis, bijvoorbeeld bij water- en afvoerleidingen, in aanrechtkastjes, in de badkamer, maar ook achter plinten, onder vloerbedekking en in boekenkasten. De eieren worden in het voorjaar in groepjes van twee of drie afgezet in scheuren of kieren van houtwerk. Na drie tot zes weken komen de larven uit. Onder gunstige omstandigheden kan het zilvervisje meer dan 3 jaar leven.

In geval van overlast door zilvervisjes dient de ruimte goed geventileerd te worden waarbij de temperatuur zo laag mogelijk moet worden gehouden. Indien u last heeft van zilvervisjes is het noodzakelijk het vochtgehalte in de ruimte(n) te verlagen door de ruimte(n) droog te stoken en voldoende te ventileren.

Mocht de overlast aanhouden dan is het raadzaam om contact op te nemen met A-spect plaagdierbeheersing. Onze specialist voorziet u van de juiste informatie en kan waar nodig een bestrijding uitvoeren.

Heeft u last van zilvervisjes in uw bedrijf of huis of heeft u een andere vraag? Neem vrijblijvend en kosteloos contact op met A-spect plaagdierbeheersing door te bellen met 0525-842364, of vul het contactformulier in.