Skip to main content

Aanpak en inSPECTtie en preventie van ongedierte.

Bel 0525 842364

Wie zijn wij

A-spect Plaagdierbeheersing staat voor een professionele duurzame aanpak. In samenwerking met de klant bieden wij op locatie maatwerk voor elk probleem of risico. Wij zijn volledig gediplomeerde bestrijdingstechnici met ruim 12 jaar ervaring. Wij streven een duurzame relatie na samen met de klant. Daarom werken wij met één vaste bestrijdingstechnicus. Onze technici zijn op deze manier bekend met de locatie.

Wij zijn specialisten op het gebied van ongediertebestrijding. Of het nu gaat om houtworm, boktor, muis, rat, vliegen of wespen. A-spect plaagdierbeheersing heeft de kennis én de middelen voor de bestrijding van de meest uiteenlopende plaagdieren. Heeft u last van plaagdieren in uw bedrijf of thuis? Bekijk ons plaagdierenoverzicht voor meer informatie over het plaagdier. Voor informatie over een bestrijding kunt u contact met ons opnemen.

Waarom A-spect plaagdierbeheersing?

  • 24/7 servicedienst
  • Ruim 12 jaar ervaring
  • Voor particulieren en bedrijven
  • Uitgebreid advies

A-spect is aangesloten bij brancheorganisatie PLA..N. (Platform Plaagdierbeheersing Nederland)

De brancheorganisatie voor bedrijven, die zijn gespecialiseerd in inspecties, advisering, wering en het uitvoeren van bestrijdingsacties tegen ongedierte / plaagdieren in en om gebouwen, maar ook in het verduurzamen van hout bij aantasting door bijvoorbeeld houtworm.

IPM

In ons bedrijf werken wij volgens het IPM-principe. Intregrated Pest Management (IPM) heeft tot doel te komen tot een duurzame aanpak van plaagdieren. Met de toepassing van IPM streven wij naar het ontwikkelen van een duurzaam beleid ter voorkoming van en/of bestrijding van plaagdieren. Dit doen wij door het afwegen van alle beschikbare technieken en alternatieven op economisch verantwoorde wijze en in overleg met de opdrachtgever.

In het kader van IPM is monitoring en preventie ons uitgangspunt. Bij een besmetting wordt allereerst ingezet op het onaantrekkelijk maken van de omgeving en een niet-chemische bestrijding. Indien een niet-chemische bestrijding niet effectief of haalbaar is, wordt als laatste redmiddel gekozen voor een chemische bestrijding. Als dit nodig is, beperken wij het risico op aanraking door andere levende organismen en mensen.