Skip to main content

Ratten en Muizen bestrijden!

Preventie A-spect

Ratten en Muizen bestrijden!

De herfst is weer begonnen, de R zit weer in de maand. De R van Rat!

Ratten en Muizen bestrijden! De herfst is weer begonnen. Buiten wordt het kouder. Knaagdieren zoals ratten en muizen vinden minder voedsel buiten. Daarom gaan zij op zoek naar schuilgelegenheden en voedsel. Zo komen ze terecht bij uw bedrijfslocatie of woning.

A-spect Plaagdierbeheersing verzorgt ongediertebestrijding en wering en preventie van ongedierte voor u. Wij zijn uw kennis in plaagdieren!

Voor Professionele plaagdiermanagement voor zakelijke klanten en bedrijven en particulieren belt u met A-spect.

 

Ongediertebestrijding

Knaagdieren zoals ratten en muizen leven graag dichtbij mensen. Dit zijn cultuurvolgers. Want waar mensen zijn vinden plaagdieren voedsel. Meer weten over ongediertebestrijding.

Ratten bestrijden

Ratten zijn een groot gezondheidsrisico voor mens en dier. Zij kunnen dragers zijn van verschillende ziektes waaronder Ziekte van Weil, E. coli, Salmonella en TBC. Ook zijn het dragers van vlooien, teken en mijten. Daarom: Neem bij ratten overlast direct contact op met A-spect Plaagdierbeheersing. Meer weten over ratten bestrijden.

Ratten knagen

Naast de risico’s van overbrengen van ziektes kunnen ratten ook behoorlijke schade aanrichten. Ratten knagen van nature. Knagen doen ze aan allerlei materialen bijvoorbeeld elektriciteitskabels. Dit geeft risico op storing binnen uw bedrijf of woning en kan zelfs leiden tot brand. Nog meer informatie over ratten.

Rat - Ongediertebestrijding A-spect

Muizen bestrijden

Doordat de tanden van muizen constant door groeien, moeten ze blijven knagen om de tanden te slijten. Dit veroorzaakt veel knaagschade aan onder andere kabels. Het kan zelfs brand veroorzaken. Ook zijn muizen dragers van ziektekiemen. Die verspreiden ze vooral via uitwerpselen en urine. Meer weten over muizen bestrijden.

De gouden tip om ongedierte te voorkomen:  Wees schoon en opgeruimd!.

Heeft u overlast? Dan neemt u  contact op met A-spect plaagdierbeheersing. Bel direct bel 0525-842364 of vul het contactformulier in.