Skip to main content

Vlooien in huis! Bel A-spect 0525-842364.

Vlooi - Ongediertebestrijding A-spect

Vlooien in huis! Bel A-spect plaagdierbeheersing 0525-842364.

U heeft genoten van uw vakantie maar bij thuiskomst wordt u gebeten door vlooien. De vlo springt naar uw benen en bijt. U heeft vlooien in huis!  Hoewel het over het algemeen om de soort katten vlo gaat komen deze bij zowel honden als katten voor. Ook bijten vlooien mensen met een proefbeet.

De katten vlo komt voor bij zowel honden als katten. Tijdens uw vakantie was ook het huisdier op vakantie. De aanwezige eitjes van de vlo bleven achter. Bij thuiskomst ontwikkelen deze eitjes razendsnel en bijten mens en huisdier. De vlooien blijven bij de mens niet achter ze maken enkel een proefbeet, maar bij uw huisdier blijven ze wel. Uw huisdier krijgt opnieuw vlooien en jeuk.

Wat kunt u zelf doen!

  1. Bescherm uw huisdier tegen vlooien. Belangrijk is ook om het huisdier een vlooien behandeling te geven. U vindt  seresto hond vlooienband en seresto kat vlooienband en Bolfo Gold vlooiendruppels  bij ons in de webshop.
  2. Belangrijk is om regelmatig goed te stofzuigen. Hiermee verwijdert u zoveel mogelijk de aanwezige eitjes. Vergeet niet de stofzuigerzak weg te gooien daarna, anders kruipen de vlooien daar opnieuw uit.
  3. Was de kleedjes en kussens van uw huisdier op hoge temperatuur en de aanwezige vlooien sterven.

Vlooien bestrijden!

Bij een vlooienplaag is stofzuigen alleen vaak onvoldoende. U komt niet altijd van het probleem af, daarom helpen wij u graag! A-spect plaagdierbeheersing werkt met professionele middelen. wij voeren een vlooienbestrijding voor u uit. De vlooien die zich ontwikkelen sterven en u en uw huisdier en uw woning zijn vrij van vlooien.

Wij staan voor u klaar!

De bestrijdingstechnici van A-spect Plaagdierbeheersing staan voor u klaar om vlooien in huis aan te pakken. Wij kunnen de vlooien bestrijden voor u.  Mail info@a-spect.nl of bel 0525-842364. Of vul het contactformulier in.