Skip to main content

Voor vogelwering bent u bij A-spect aan het goede adres.

Voor vogelwering bent u bij A-spect aan het goede adres.

Duiven en andere vogels

Vogelwering nodig? Voorkom vogeloverlast! A-spect plaagdierbeheersing.

Vogels, zoals duiven, meeuwen, spreeuwen, kraaien, kauwen kunnen flinke overlast veroorzaken op en rondom uw bedrijf. Vogels kunnen uw pand beschadigen en bevuilen. Ze kunnen dakgoten blokkeren of de dakbedekking beschadigen.

Vogels veroorzaken niet alleen schade, maar kunnen ook andere problemen veroorzaken. Bijvoorbeeld:

  • Vogels zijn een gevaar voor de gezondheid. Doordat zij ziekten kunnen verspreiden, bijvoorbeeld E. Coli en Salmonella.
  • Gebouwen en transportmiddelen beschadigen met uitwerpselen.
  • Via nesten kunnen vogels andere dierplagen veroorzaken, zoals bijvoorbeeld tapijtkevers en vogelmijt.
  • Zonnepanelen bevuilen met uitwerpselen.

Wanneer zonnepanelen vol met vogelpoep raken werken zij ook minder effectief. Met als gevolg dat uw zonnepanelen minder opleveren.

Het is daarom noodzakelijk doeltreffende maatregelen te nemen om vogels te verjagen. A-spect plaagdierbeheersing gebruikt betrouwbare en professionele weringsmiddelen om vogels te verjagen.

Neem bij overlast contact met ons op 0525-842364. Of mail info@a-spect.nl of vul het contactformulier in.

 

Wat zijn de mogelijkheden?

Uiteraard is voorkomen beter dan genezen. Daarom brengen wij ook preventief wering aan om overlast te voorkomen.

Vogelnetten

Een duivennet verhindert dat vogels kunnen landen. Duivennetten zijn er in allerlei kleuren en maten. Zo is er altijd wel één die bij uw gebouw onzichtbaar lijkt.

Vogelpinnen of duiven pinnen.

Duiven-pinnen en meeuwen-pinnen zijn stroken met roestvrij stalen pinnen. Deze pinnen voorkomen dat vogels gaan zitten op plaatsen op uw gebouw. Vogelwering met behulp van duiven of meeuwen pinnen is snel en relatief goedkoop.

Vogelwering door verjagen met geluid.

Geluid als vogelwering is een efficiënte manier om vogels te verjagen zoals duiven en andere vogels. Daarom gebruikt A-spect het Scarecrow B.i.r.d. system. Dit is een automatisch vogelweringssysteem. Wij programmeren dit systeem met angstkreten van verschillende vogelsoorten. Zo verjagen wij alle soorten vogels van uw bedrijfspand. Wilt u het zien? klik hier.

Het SCarecrow B.I.R.D. system   

 

Elektrische vogelwering

Elektrische vogelwering is een uiterst efficiënte manier om duiven en andere vogels te verjagen. Deze methode werkt met behulp van kleine elektrische schokjes waardoor de vogels niet op deze plek zullen nestelen. Uiteraard is dit niet schadelijk voor vogels.

 

Vogelwering door verjagen met laser

Vogels verjagen met een laser is een diervriendelijke methode van vogelwering. De Agrilaser verjaagt vogels met behulp van de nieuwste lasertechnologie. Deze leveren wij in zowel handlasers als automatisch en volledig instelbaar. Zo verjagen wij optimaal alle soorten vogels. Voor meer informatie over volautomatisch AVIX Autonomic  laser voor bedrijven vindt u hier.

   

Duiven vangen

Wilt u geen duiven verjagen. Dan vangen wij ook duiven die overlast veroorzaken op uw pand. Vervolgens zetten wij ze elders uit.

De specialisten van A-spect plaagdierbeheersing staan voor u klaar met raad en daad. Wij helpen u van uw duivenprobleem of vogelprobleem af. Neem daarom contact met ons op 0525-842364. Of mail info@a-spect.nl of vul het contactformulier in.