Skip to main content

Bestrijding

Wilt u zeker weten dat u van ongedierte af bent, schakel dan direct A-spect Plaagdierbeheersing in! Wij zijn de specialist voor de bestrijding van ongedierte. Heeft u onze hulp nodig of wilt u meer informatie? Bel nu 0525-842364, of vul het contactformulier in.

In sommige gevallen is het te laat om preventieve maatregelen te nemen tegen ongedierte. Het ongedierte heeft zich dan al genesteld in uw kantoor of woonruimte en is hierdoor lastig weer weg te krijgen. Wanneer ongedierte te veel schade aanbrengt, is het raadzaam om dit te laten bestrijden door A-spect Plaagdierbeheersing.

Onze specialisten zijn professionele, gediplomeerde bestrijdingstechnici met jarenlange ervaring. Bestrijding van insecten en kleine beestjes wordt doorgaans gedaan door middel van speciale soorten gif die niet verkrijgbaar zijn in de winkel. Omdat dit gif ook schadelijk is voor mensen, doet u er goed aan om deze klus over te laten aan de specialisten van A-spect plaagdierbeheersing.

Voor het bestrijden van zwammen zijn vaak meer drastische maatregelen nodig. Hierbij komt het voor dat hele delen van de ruimte of bepaalde materialen moeten worden vervangen. Onze medewerkers werken ten alle tijden volgens het IPM-protocol. Meer informatie hierover vind u onder ‘Over ons‘ .