Skip to main content

Preventie

Voor structurele preventie van ongedierte moet u bij A-spect Plaagdierbeheersing zijn, wij stellen samen met u een preventieplan op. Wij helpen u bij het maken van een indicatie van de risico’s, waardoor u erachter komt welke maatregelen het meest effectief zijn. Heeft u onze hulp nodig of wilt u meer informatie? Bel nu 0525-842364, of vul het contactformulier in.

Maatregelen die bijdragen aan de wering van ongedierte zijn gericht op voorkoming van een plaag. U kunt hierbij denken aan het aanbrengen van vogelwering tegen duiven of andere vogels en het afdichten van diverse gaten rondom bepaalde delen van uw huis tegen kleine knaagdieren.

Tegen insecten kunt u denken een insectenlamp, die insecten aantrekt om daarna effectief te worden bestreden. Met dit soort maatregelen kunnen we op een effectieve wijze ervoor zorgen dat ongedierte geen weg vindt binnen de ruimte waar u woont of werkt.

Ook het structureel schoonmaken van de ruimte en het voorkomen van achterstallig onderhoud kunnen helpen bij het voorkomen van ongedierte. Met name houtwormen en bepaalde soorten huiszwammen kunnen snel groeien onder bepaalde omstandigheden die te maken hebben met slecht onderhoud van materiaal.