Skip to main content

Vogelwering

Voor vogelwering bent u bij A-spect aan het goede adres.

Duiven en andere vogels

Vogels, zoals duiven, meeuwen, spreeuwen, kraaien, kauwenkunnen flinke overlast veroorzaken op en rondom uw bedrijf. Vogels kunnen uw pand beschadigen en bevuilen. Ze kunnen dakgoten blokkeren of de dakbedekking beschadigen.

  • Vogels veroorzaken niet alleen schade, maar kunnen ook andere problemen veroorzaken. Dit zijn bijvoorbeeld:
  • Vogels zijn een gevaar voor de gezondheid doordat zij ziekten kunnen verspreiden, bijvoorbeeld E. Coli en Salmonella.
  • Gebouwen en transportmiddelen beschadigen met uitwerpselen. Ze bevuilen gevels en looppaden met uitwerpselen.
  • Via nesten kunnen vogels andere dierplagen veroorzaken zoals bijvoorbeeld tapijtkevers en vogelmijt.

Het is daarom noodzakelijk doeltreffende maatregelen te nemen om vogels te verjagen. A-spect plaagdierbeheersing gebruikt betrouwbare en professionele werkingsmiddelen om vogels te verjagen.

Neem bij overlast contact met ons op 0525-842364. Of mail info@a-spect.nl of vul het contactformulier in.

Wat zijn de mogelijkheden?

Uiteraard is voorkomen beter dan genezen. Daarom brengen wij ook preventief wering aan om overlast te voorkomen.

Duivennetten

Een duivennet verhindert dat vogels kunnen landen. Duivennetten zijn er in allerlei kleuren en maten. Zo is er altijd wel één die bij uw gebouw onzichtbaar lijkt.

Duivenpinnen en meeuwenpinnen.

Duivenpinnen en meeuwenpinnen zijn stroken met roestvrij stalen pinnen. Deze pinnen voorkomen dat vogels gaan zitten op plaatsen op uw gebouw. Vogelwering met behulp van duivenpinnen is snel en relatief goedkoop.

Vogels verjagen met geluid.

Vogelwering met geluid is een efficiënte manier om vogels te verjagen zoals duiven en andere vogels. A-spect plaagdierbeheersing gebruik her Scarecrow B.i.r.d. system. Dit is een automatisch vogelweringssysteem. Wij programmeren dit systeem met angstkreten van verschillende vogelsoorten. Zo verjagen wij alle soorten vogels van uw bedrijfspand.

Elektrische vogelwering

Elektrische vogelwering is een uiterst efficiënte manier om duiven en andere vogels te verjagen. Deze methode werkt met behulp van kleine, onschadelijke, maar zeer effectieve elektrische schokjes waardoor de vogels niet op deze plek zullen nestelen.

Vogels verjagen met laser

Vogels verjagen met een laser is een diervriendelijke methode van vogelwering. De Agrilaser verjaagt vogels met behulp van de nieuwste lasertechnologie. Deze leveren wij in zowel handlasers als automatisch en volledig instelbaar. Op deze manier verjagen wij optimaal alle soorten vogels.

Duiven vangen

Wilt u geen duiven verjagen. Wij vangen ook duiven die overlast veroorzaken op uw pand. Op diervriendelijke wijze vangen wij duiven om vervolgens elders uit te zetten.

De specialisten van A-spect plaagdierbeheersing staan voor u klaar met raad en daad. Wij helpen u van uw duivenprobleem of vogelprobleem af. Neem  contact met ons op 0525-842364. Of mail info@a-spect.nl of vul het contactformulier in.