Skip to main content

Wespen, mieren en vliegen bestrijden.

Wespen bestrijden en mieren bestrijden en vliegen bestrijden.

Het is lente! Een mooie tijd waarin de natuur tot leven komt. Bomen worden groen planten bloeien. Een groen en veelkleurige wereld. Maar niet alleen bloemen en planten, maar ook insecten ontwaken.

Met de start van de lente start ook het insectenseizoen. Door het mooie weer ontwikkelen wespen, mieren en vliegen populaties razendsnel. Naast dat insecten nuttig zijn, kunnen zij ook de nodige overlast veroorzaken voor mens en dier.

Wespenplaag herkennen

Heeft u wespenoverlast? Wanneer wespen af en aan vliegen naar eenzelfde plek is daar vermoedelijk een wespennest aanwezig.

Wesp bestrijden

Een wespennest verwijderen kan een lastig karwei zijn. Een wespennest in de grond vergt een juiste aanpak. A-spect plaagdierbeheersing kan voor u een wespennest bestrijden op veilige wijze zonder overlast voor u en uw omgeving. Wij kunnen zo een wespenplaag voorkomen.

Neem direct contact met ons op tel 0525 – 84 23 64 of info@a-spect.nl, of vul het contactformulier in op onze website.

Mierenplaag herkennen

Heeft u mierenoverlast? Op zoek naar voedsel lopen mieren af en aan naar het mierennest. U ziet mieren lopen op dezelfde plekken. Ook kunt u vliegende mieren tegenkomen. Vliegende mieren keren niet terug naar het nest, maar vliegen juist uit.

De mier bestrijden

A-spect Plaagdierbeheersing kan voor u een mierennest bestrijden.

Neem direct contact met ons op tel 0525 – 84 23 64 of info@a-spect.nl, of vul het contactformulier in op onze website.

Onze ongediertebestrijders lossen uw probleem snel en vakkundig op.