Skip to main content

Wespennest bestrijden

Heeft u last van een wespennest? Wilt u wespen bestrijden? A-spect plaagdierbeheersing lost het voor u op. Bel direct 0525-842364. Of mail ook info@a-spect.nl of vul het contactformulier in.

Er zijn verschillende soorten wespen in Nederland. Daarvan is de gewone wesp, limonade wesp of duitse wesp de meest voorkomende.

Overlast van wespen

Een wespennest is gebouwd van gekauwd hout en lijkt op heel dun papier. Allereerst begint de koninginnenwesp met de bouw van het wespennest. Daarna nemen werksters de bouw over.

Plaatsen waar vaak wespennesten worden aangetroffen zijn bijvoorbeeld dakranden, zolders of vlieringen of schuren en bijgebouwen.
Een enkel wespennest kan duizenden wespen bevatten, die in zwermen kunnen aanvallen.

Ontdekt u een wespennest bij u in de buurt?  laat het dan zo snel mogelijk bestrijden door A-spect.

Een wespen steek

Een wespensteek is pijnlijk door zwelling en jeuk. Maar dit kan ook levensbedreigende zijn als u wordt gestoken in de mond en/of keel of als u allergisch bent voor wespensteken. Heeft u een heftige reactie op een wespensteek neem dan contact op met uw plaatselijke huisarts.

Er zijn een aantal eenvoudige maatregelen die u kunt nemen. Daarmee voorkomt u dat u gestoken wordt. Bijvoorbeeld:

  • Raak niet in paniek blijf rustig en loop langzaam weg.
  • Niet schreeuwen, met uw armen wapperen of ze wegslaan – Dit zal hen irriteren en maakt ze meer agressief.
  • Vermijd sterke, zoete geuren
  • Vermijd boomgaarden
  • Voorkom geopende dranken – Als blikjes of flessen onbeheerd worden achtergelaten, kunnen wespen hierin kruipen.
  • Bedek eten en drinken – Houd eten en drinken altijd bedekt als u buiten eet, om wespen weg te houden.

Voorkom wespen, laat het nest professioneel bestrijden.

Het wespennest bestrijden is de beste manier om het aantal wespen rondom uw huis of bedrijfspand te verminderen. Daarnaast blijft u last houden van wespen als u het wespennest niet bestrijdt.
De veiligste en meest succesvolle manier om van de wespen af te komen is de bestrijding uit te laten voeren door een professionele ongediertebestrijder van A-spect plaagdierbeheersing.
Neem daarom telefonisch contact op voor meer informatie over de bestrijding van het wespennest. Dan plannen wij direct een bezoek van een bestrijdingstechnicus in. Vul het contactformulier in en wij nemen contact op met u.

Heeft u geen wespennest, maar heeft uw wel wespenoverlast? Dan kiest u voor onze wespenvangers. U vindt wespenvangers in onze webshop.

 

Laat uw wespennest bestrijden

A-spect bestrijdt de wespen die zich in het nest bevinden. De meeste wespen zullen, binnen 24 uur na de behandeling, in het nest sterven. Werksters die later naar het nest terugkeren, zullen op natuurlijke wijze uitsterven. Het wespennest verwijderen is niet nodig want een wespennest wordt een tweede keer gebruikt.

Een wespennest laten bestrijden door A-spect is veilig voor u, uw gezin en huisdieren of uw medewerkers en klanten.

  • Onze vakbekwame bestrijdingstechnici kennen alle soorten wespen
  • De bestrijdingstechnici weten hoe ze een wespennest moeten benaderen.
  • Wij voeren de bestrijding veilig uit met de onze beschermingsmiddelen.
  • We kunnen u advies geven over hoe u wespen/wespennesten in de toekomst kunt voorkomen.

Wespen bestrijden – direct contact

Voor meer advies of voor een bezoek van een  specialist om uw wespennest te verwijderen kunt u ons gratis. A-spect plaagdierbeheersing bestrijdt het wespennest voor u. Bel direct 0525-842364. Of mail ook info@a-spect.nl of vul het contactformulier in.