Skip to main content

Wespennest bestrijden, Een wespenplaag voorkomen!

Deze week was het erg warm. Mensen kunnen genieten van warm zomerweer. Ook insecten genieten van deze temperaturen. De hitte geeft wespen een kans om optimaal te ontwikkelen. Wespennesten kunnen in deze tijd dan ook uitgroeien tot een wespenplaag. Hier vindt u meer informatie over wespen en hoornaars.

Wespen vangen

Wespen komen af op zoet voedsel en drank. Hierdoor kunt u overlast van wespen ervaren op uw terras of in huis. Om wespen te vangen zijn er verschillende producten. Waaronder de Knock Off Wespenval met speciale lokstof vindt u in onze webshop.

Wespen bestrijden

Heeft u een wespennest in uw woning of schuur. Wij kunnen dit voor u bestrijden. Mail info@a-spect.nl of bel 0525-842364.

Ongediertebestrijding zonder gif

Wij streven naar een minimaal gebruik van gifstoffen. Wij beschikken daarom over de mogelijkheden om ongediertebestrijding zonder gif uit te voeren.  Ook voor wespen beschikken wij over de mogelijkheden om gifvrij een wespennest te behandelen.

Wij staan voor u klaar!

Een wespennest bestrijden is niet zonder risico’s. De bestrijdingstechnici van A-spect Plaagdierbeheersing staan voor u klaar om een wespenplaag te voorkomen. Mail info@a-spect.nl of bel 0525-842364.