Skip to main content

Wij bestrijden ongedierte voor u. Heeft u onze rat gezien?

Heeft u onze rat gezien?

Wilt u ongedierte bestrijden? Het kan zijn dat u onlangs onze rat zag. Sinds kort rijdt onze auto met een enorme rat op het dak door Nederland.

In deze coronatijd zorgt A-spect dan ook voor een glimlach op de gezichten van mensen.

Daarnaast onthoudt u onze naam voor het geval u hulp nodig heeft.
Daarom kiest u voor A-spect plaagdierbeheersing: 0525-842364.  Mail info@a-spect.nl of vul het contactformulier in.

A-spect plaagdierbeheersing lost uw probleem op!

Specialisten in bestrijden van ongedierte.

Wij zijn A-spect Plaagdierbeheersing. Specialisten op het gebied van ongediertebestrijding en ongediertepreventie.

Wij verzorgen ongediertebestrijding voor particulieren en bedrijven. Ook voor bedrijven in de food verzorgen wij ongediertebestrijding voor BRC, Fssc22000, HACCP, Tesco.

Onze specialisten staan voor u klaar bij elk voorkomend probleem. Bijvoorbeeld:

Ongedierte bestrijden

Wij zijn specialisten op elk gebied van ongedierte. Onder andere vliegende insecten, kruipende insecten, knaagdieren of houtaantasters. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor zwambestrijding, preventiemaatregelen, vogelwering en risico inventarisaties. Ook stellen wij risicoanalyses voor u op. Daarnaast geven wij advies op maat. Samen gaan we een plaagdiervrije toekomst tegemoet.

IPM

In ons bedrijf werken wij volgens het IPM. Intregrated Pest Management heeft als doel een duurzame aanpak van ongedierte. Wij ontwikkelen duurzame bestrijdingsmethoden voor IPM.  Ook voorkomen wij dat ongedierte uw pand of woning kan betreden. Daarmee zorgen we voor u voor een plaagdiervrije omgeving. Zo voeren wij duurzame ongediertebestrijding uit.

Direct contact?

A-spect plaagdierbeheersing staat voor u klaar. Bel daarom direct  0525-842364. Of mail info@a-spect.nl of vul het contactformulier in.

Dan lossen wij uw probleem op!