Skip to main content

Ongedierte bestrijding op maat voor uw bedrijf.

Bel 0525 842364

Zakelijke ongediertebestrijding

Wij zijn werkzaam in alle sectoren voor zakelijke ongediertebestrijding. MKB, woningcorporaties, transport en foodproducerende bedrijven (BRC, IFS, AIB, FSC22000, HACCP). U kunt bij ons terecht voor een complete zakelijke bestrijding van plaagdieren. Ook kunnen wij u helpen met het opzetten van hygiëne plannen, aanbrengen van wering en het plannen en uitvoeren van preventieve maatregelen.

A-spect plaagdierbeheersing werkt met een volledig gedigitaliseerd logboek. U kunt waar en wanneer u wilt inloggen via onze website. Zodra u bent ingelogd vind u alle registraties en adviezen die tijdens de inspecties zijn ingevuld door uw bestrijdingstechnici.

Zakelijke bestrijding en beheersing in o.a:

A-spect is aangesloten bij brancheorganisatie PLA..N. (Platform Plaagdierbeheersing Nederland)

De brancheorganisatie voor bedrijven, die zijn gespecialiseerd in inspecties, advisering, wering en het uitvoeren van bestrijdingsacties tegen ongedierte / plaagdieren in en om gebouwen, maar ook in het verduurzamen van hout bij aantasting door bijvoorbeeld houtworm.

IPM

In ons bedrijf werken wij volgens het IPM-principe. Intregrated Pest Management (IPM) heeft tot doel te komen tot een duurzame aanpak van plaagdieren. Met de toepassing van IPM streven wij naar het ontwikkelen van een duurzaam beleid ter voorkoming van en/of bestrijding van plaagdieren. Dit doen wij door het afwegen van alle beschikbare technieken en alternatieven op economisch verantwoorde wijze en in overleg met de opdrachtgever.

In het kader van IPM is monitoring en preventie ons uitgangspunt. Bij een besmetting wordt allereerst ingezet op het onaantrekkelijk maken van de omgeving en een niet-chemische bestrijding. Indien een niet-chemische bestrijding niet effectief of haalbaar is, wordt als laatste redmiddel gekozen voor een chemische bestrijding. Als dit nodig is, beperken wij het risico op aanraking door andere levende organismen en mensen.